Meer Pagius Hero Kids

#rpg

Magical Heroines

Ook het vrouwelijke geslacht mocht vertegenwoordigd zijn in de Pagius uitbreidingen op het Hero Kids universum. Daarom maakte ik een Heler en een Fee elk met hun eigen spreuk1 als speciale actie.

Daarnaast zijn er ook nog speciale Hero Kids regels voor “huisdieren”. Hoewel ik dit in de toekomst eerder zou willen veralgemenen naar companions2, heb ik voor de eerste Pagius uitbreiding in deze categorie mij toch aan het origineel gehouden en twee diertjes gemaakt: een Fenix en een Manticore.

Download ze allemaal op de Pagius Hero Kids Expansions pagina.

Zoals je ziet ben ik naarstig de uitbreidingen aan het uitbreiden. Ik heb de smaak te pakken en er komen nog een paar uitbreidingen aan. Daarnaast ben ik ook al aan het denken aan een eigen avontuur, maar dat vereist iets intensiever werk, dus geen beloftes.


  1. In verband met spreuken heb ik trouwens nog iets interessants ‘in the works’ dus ‘stay tuned’. 

  2. Meer in de stijl van No Thank You Evil, waar companions een basisonderdeel zijn.