Pagius Spreukenboek

#rpg

Pagius Book of Spells

Nog meer Pagius Games nieuws! Deze keer een nieuwe uitbreiding voor de Hero Kids RPG die Spreuken toevoegt aan je Hero Kids avonturen. Acht kaartjes brengen een aantal klassieke RPG effecten als spreuken in de Hero Kids wereld.

Ditmaal is deze beschikbaar gemaakt op de DriveThruRPG, een website die bekend staat voor het aanbieden van allerlei RPG gerelateerde boeken en kaarten. Dit laat toe dat de mensen die dat willen er ook een centje voor kunnen betalen, maar het is niet verplicht, aangezien ik dit aanbied als Pay what you want.

Zoals de “volume 1” al aangeeft zijn er alvast ideeën voor nog meer van dat, maar nog niets concreets. Alvast veel spelplezier met dit eerste volume.

Verkrijg het Pagius Book of Spells - Volume 1 bij DriveThruRPG